Tilaisuuksien ja tapahtumien esitysten ja esitysmateriaalien arkisto.

Mitä kuuluu Varsinais-Suomen ruokaketju? Tietoisku ruoka-alan kehittäjille 15.12.2023

Myyntiväylät auki – webinaari 22.11.2022

Hinnoittelutilaisuus Paraisilla 30.11.2022

Oivalluksia -webinaari, osa 1. 12.4.2022

Onko sinulla puhtaat jauhot pussissa? -verkostoitumistilaisuus 4.4.2022

Food Hub toiminta käynnistyy Turussa – infotilaisuus elintarvikealan yrityksille 28.10.2021

Kotimainen karitsanliha on vastuullinen valinta arkeen ja juhlaan! 1.3.2021

Foodhub – Paikallisten tuottajien yhteinen verkkokauppa-alusta 20.10.2020

Webinaarin videointi:

Ruokaväärennökset – ennen ja tänään 3.9.2020

Webinaarin videointi:

Mari Koistinen: Syötkö väärennettyä ruokaa? (3:01)
Laika Nevalainen: Ruokaväärennösten historiaa (36:57)

Ruokaa verkosta webinaarisarja, osa 4: Menestyksen resepti kansainvälisessä verkkokaupassa 25.8.2020

Webinaarin videointi:

Ruokaa verkosta webinaarisarja, osa 3: Verkkokaupan perustaminen ja erilaiset mallit 10.6.2020

Webinaarin videointi:

Ruokaa verkosta webinaarisarja, osa 2: Lähiruokaverkkokauppojen esittely: case ProLocalis ja Kotitila.fi 9.6.2020

Webinaarin videointi:

Ruokaa verkosta webinaarisarja, osa 1: Miksi verkkokauppa – kenelle, mitä, miten? 3.6.2020

Webinaarin videointi:

Luomua ja lähiruokaa ammattikeittiöihin – infopäivä Turussa 22.1.2020

Arkiruoka murroksessa -tilaisuus – Miten hyödyntää kuluttajaymmärrystä uusien kestävien arkiruokaratkaisujen kehityksessä ja markkinoinnissa  4.3.2019

Lähiruokaa Turusta – mistä sitä löydän ja miten voin itse osallistua ruoan tuotantoon?

Jakamistalous – uusia mahdollisuuksia elintarvikealalle 7.2.2019

Herkkuja ja elämyksiä lampaasta 12.9.2018

Elintarvikealan kiertotaloustilaisuus 24.4.2018

Ruokayrittäjän Talvipäivät 1.-2.2.2018

Sosiaalinen media markkinoinnin työkaluna 16.1.2018

Elintarvikeyrittäjän ensiaskeleet 16.1.2018

Asiakaslähtöinen tuotekehitys 9.11.2017

Miten sen teimme? 26.10.2017

Fotoniikan mahdollisuudet ruokateollisuudelle 10.10.2017

Minustako elintarvike- ja/tai majoitusyrittäjä? 11.5.2017

FUTURE 2025: Innovations Go! -työpaja – uusien tuotekonseptien suunnittelu 25.4.2017

Työpajan videointi:

FUTURE 2025: Ideaflow -työpajamatkan tulosten purku & tuotteiden ideointi 4.4. 2017

FUTURE 2025: Intro-työpaja – tulevaisuuden kuluttaja ja Lontoon-matkalle valmistautuminen 13.3.2017

Pirjo Kontio-Blunt: UK:n markkina näyttää suuntaa -videointi:

Minustako elintarvike-/matkailuyrittäjä? 1.3.2017

Minusta elintarvikeyrittäjä? 28.2.2017

Tulevaisuuden ruokaketjun osaamistarpeet 25.1.2017